Systeemintegraties

Onze software of camerasystemen staan nooit op zichzelf. Elke klant, situatie en budget is anders. En omdat er ook vaak sprake is van bestaande soft- en hardware systemen, eisen en wensen biedt Secured by web altijd maatwerk. Naast ontwikkelaar van onze eigen software en agent voor diverse bewezen systemen, zijn we daarom vooral systeemintegrator in veiligheid.

Vaak werken we overkoepelend vanuit een regisseursrol. Heeft u meerdere vestigingen, dan zorgen dat alles centraal (of juist decentraal) gecoördineerd  en geregistreerd wordt. Als specialist in het koppelen van hard- en software systemen ontzorgen we u volledig, zelfs als we daar onze eigen software op moeten aanpassen.

En niet alleen op technisch vlak zijn we van meerwaarde voor u. Door onze jarenlange ervaring kennen we de markt als geen ander en kunnen we u met diverse meldkamers of andere instellingen in contact brengen. Uitwisseling van kennis over het brengen van veiligheid is immers erg waardevol!

Maatwerk

Naast SBW-Center en Meldweb heeft Secured by web voor enkele opdrachtgevers een aantal interessante oplossingen in eigen huis ontwikkeld.

Last Mile Logistics/PostNL

Waarschijnlijk heeft u ze al regelmatig gezien: de nieuwe postautomaten van PostNL. Dit concept werd ontwikkeld door Last Mile Logistics. Secured by web tekende voor de volledige ontwikkeling van de soft- en hardware van deze pakketautomaten.

Switchpark

Optimaal benutten van bestaande, schaarse parkeerplaatsen, dat was de uitdaging om Switchpark te ontwikkelen. Eigenaren van een parkeerplaats kunnen met deze oplossing hun lege/beschikbare parkeerplaatsen aanbieden aan mensen die hier graag gebruik van willen maken. Zij kunnen deze plek eenvoudig reserveren en betalen via het door Secured by web ontwikkelde platform.

PCB’s

Met alle ervaring die we hebben opgedaan tijdens onze integraties en maatwerktrajecten, worden we ook steeds vaker gevraagd om PCB’s (Printed Circuit Board of printplaat) in opdracht te ontwikkelen. Innovatieve bedrijven, die zelf hardware willen ontwikkelen maar daarvoor geen of onvoldoende kennis in huis hebben, maken hier regelmatig gebruik van. Secured by web analyseert de wensen voor het gebruiksdoel, stelt specificaties op en kan de productie voor u outsourcen.

Een greep uit onze klanten.

Contact

Schijfstraat 23
5061 KA  Oisterwijk
+31 13 594 23 90
info@securedbyweb.nl

KvK:  18008732
BTW nr.  NL0011.77.874.B.01