Camerasystemen

Voor ons maatwerkproduct objectbeveiliging werken wij al jaren met vaste partners voor camerasystemen. Als specialist op het gebied van camerabeveiliging en systeemintegratie werken wij daarom als partner voor Axis producten. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van al uw benodigde Axis camera’s en accessoires. Daarnaast zijn wij ook partner van Milestone en kunnen wij hiervoor alle nodige licenties leveren.

Over Axis

Axis biedt een breed portfolio van IP-gebaseerde producten en oplossingen voor beveiliging en videobewaking. De beveiligingscamera’s, video-encoders, accessoires en toegangscontroleproducten zijn gebaseerd op open industriestandaarden. De producten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met de videobeheersoftware van Axis of met een partnerproduct om een complete beveiligings- of bewakingsoplossing te bouwen.

Wat u ook zoekt, u vindt een Axis-netwerkcamera die voldoet aan uw behoeften. Van robuuste buitencamera’s tot discrete producten voor gevoelige omgevingen.

De camera’s bieden een uitstekende HDTV-beeldkwaliteit, ongeacht de lichtomstandigheden en de grootte en de kenmerken van de bewaakte gebieden. En ze doen het terwijl ze de bandbreedte en opslagbehoeften minimaliseren om u te helpen energie te besparen.

Analytische toepassingen die door Axis en partners zijn ontwikkeld, transformeren de netwerkcamera’s in zakelijke hulpmiddelen. Ze kunnen u waarschuwen voor ontwikkelende situaties en u helpen slimme beslissingen te nemen over de te nemen acties en toewijzing van middelen. Gegevens kunnen ook worden geïntegreerd met uw andere systemen.

Axis over Secured By Web

Secured By Web is gespecialiseerd in digitale observatie- en beveiligingssystemen, welke exclusief bruikbaar zijn voor TCP/ IP netwerken. Secured By Web beschikt dan ook over zeer specifieke kennis, en heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van implementatie van beveiliging en netwerktechnologie in deze relatief jonge markt. Dat maakt Secured By Web tot een toonaangevende, deskundige gesprekspartner voor alle moderne, integrale beveiligingsvraagstukken.

Over Milestone

Opgericht in 1998, is Milestone Systems een toonaangevende leverancier van IP-videobeheersoftware voor open platforms (VMS), waarin hardware- en softwarepartners hun video-oplossingen kunnen integreren voor veiligheidsdoeleinden. Milestone heeft zich tot doel gesteld om de organisatorische processen en veiligheidsniveaus van haar klanten te verbeteren door het beheer, de integratie en de distributie van digitale videogegevens.

XProtect® VMS is gebaseerd op een open platform en maakt integratie mogelijk met de grootste keuze aan camera’s en de beste zakelijke oplossingen, zoals toegangscontrole en video-analyse. Milestone XProtect® VMS ondersteunt meer dan 7.000 camera’s en hardwareapparaten en is krachtig, betrouwbaar, gemakkelijk in gebruik en bewezen in meer dan 150.000 installaties over de hele wereld. De open platformcommunity van Milestone Systems is een netwerk van meer dan 8.000 hardwareleveranciers, camerafabrikanten en softwareontwikkelaars die hun producten en toepassingen integreren met het videosoftwareplatform van Milestone Systems. De oplossingen van Milestone Systems zijn beschikbaar in de meeste landen over de hele wereld, met regionale kantoren en verkoopvertegenwoordigers in meer dan 25 landen.

  

Onze camerasystemen zijn geschikt voor het beveiligen van:

  • industrieterreinen
  • bouwterreinen
  • rangeerterreinen
  • bedrijfspanden
  • parkeerterreinen- en garages
  • projectvelden voor diverse doeleinden

Een greep uit onze klanten.

Contact

Schijfstraat 23
5061 KA  Oisterwijk
+31 13 594 23 90
info@securedbyweb.nl

KvK:  18008732
BTW nr.  NL0011.77.874.B.01