Objectbeveiliging

De beveiligingsbranche kenmerkt zich door een grote diversiteit aan apparatuur en systemen. Meldkamers zijn daarbij vanzelfsprekend sterk afhankelijk van feilloos werkende techniek die 24/7 beschikbaar is. Voor beveiligingsbedrijven biedt Secured by web hiervoor Meldweb als oplossing. Meldweb is onze Security Management Software die meldingen bij professionele meldkamers en video control rooms integraal afhandelt. Continuïteit van processen, innovatie en flexibiliteit om op- en af te schalen kenmerken de implementaties van Meldweb.

Meldweb wordt door Secured by web zowel onder eigen label, als onder whitelabel via integrators geïmplementeerd bij meldkamers die veel videomateriaal verwerken.

Meldkamers in de security willen met zo min mogelijk mensen zo veel mogelijk alarmen kunnen afhandelen. Dat betekent in de praktijk zo min mogelijk handelingen doen en op een snelle manier rapportages van de verrichte werkzaamheden aanbieden aan de stakeholders in het proces, zoals de klant of het mobiele surveillance bedrijf.

Wat lossen we op?

De beveiliging van terreinen en eigendommen is een steeds belangrijker wordend thema. Ongewenste bezoekers kunnen bedoeld of onbedoeld voor schade of onveilige situaties zorgen. Bemand beveiligen of uitgebreide bouwkundige of infrastructurele aanpassingen zijn echter niet altijd wenselijk of haalbaar. Voor objectbeveiliging en toegangscontrole biedt video-observatie door centrale meldkamers daarom veel flexibiliteit en mogelijkheden. Met het inzetten van video management systemen en video content analyse kunnen meldingen van verschillende prioriteit voor veel of grote objecten toch efficiënt afgehandeld worden. De slimme Meldweb software is de centrale spil in deze afhandeling, zodat men niet continu naar “live” beeld hoeft te kijken in de meldkamer.

Hoe werkt het?

Vanuit Video Content Analyse systemen (VCA), intercoms, bewegingssensoren, traditionele alarmsystemen, geluid of software (bijvoorbeeld Milestone, AgentVi of Axis) wordt een alarmsignaal gegenereerd. Meldweb leidt dit signaal door naar een PC met SIP Telefoon, sms of bijvoorbeeld de Secured by web app. De ontvanger heeft bij een melding vervolgens direct de beschikking over beelden van het moment van alarm en de live beelden. Secured by web heeft hierop tevens een extra verdieping gebouwd waarmee wij meldingen vanuit Agent VI (of een ander alarmsysteem) koppelen met Meldweb. Kortom alle alarmen die via Milestone binnenkomen of door Milestone worden gegenereerd, worden doorgezet naar Meldweb. De afhandeling van de melding wordt geregistreerd en alle data komt beschikbaar voor rapportage en statistieken.

Flexibele Scheduler

Wanneer u niet 24/7 alarmen wilt ontvangen, kunt u er voor kiezen om de flexibele scheduler te gebruiken. Deze software wordt ingezet om te bepalen of een alarm, afkomstig van Milestone, wel of niet getoond dient te worden in Meldweb. Normaliter worden alle alarmen van Axis Perimeter Defender (APD) 24/7 doorgezet naar Milestone. Met flexibele scheduler stelt u echter zelf in op welke tijden alarmen wel- of niet binnen mogen komen. Alarmen van Milestone (via M2MS) worden dan alleen naar Meldweb doorgestuurd als dat conform de flexibele scheduler zo is ingesteld. Door middel van de flexibele scheduler kan dit per locatie, camera of groep camera’s worden ingeregeld. Ook kan een overwerktimer ingeschakeld worden.

Een greep uit onze klanten.

Contact

Schijfstraat 23
5061 KA  Oisterwijk
+31 13 594 23 90
info@securedbyweb.nl

KvK:  18008732
BTW nr.  NL0011.77.874.B.01