Over ons

We zien dat vergrijzing en zorgvraag stevig groeien, terwijl budgetten in de zorg steeds scherper worden en de eisen (en daarmee de werkdruk) steeds hoger. Zelfredzaamheid en onafhankelijkheid zijn belangrijke thema’s. Het is daarom voor zorgverleners en beveiligers in zorginstellingen, ziekenhuizen en thuissituaties frustrerend om onnodig tijd te verspillen aan inefficiënt, of zelfs onnodig optreden bij hulpoproepen.

Ook zien we om ons heen dat veiligheid niet meer vanzelfsprekend is. Openbare en particuliere ruimten hebben in toenemende mate te lijden onder vandalisme of criminaliteit. SBW gelooft dat slimme automatisering van beveiligingsprocessen en zorgalarmeringen ervoor kan zorgen dat inefficiëntie en frustratie sterk kunnen worden ingeperkt, terwijl het gevoel en niveau van veiligheid worden verhoogd.

Onder het motto “veiligheid integraal geregeld” ontwikkelt SBW software en slimme integraties van beveiligingssoftware en hardware voor bedrijven en (zorg)instellingen. Zo gaat er geen tijd verloren in situaties die er écht toe doen.

Vanzelfsprekend Secured by web.

 

Contact

Schijfstraat 23
5061 KA  Oisterwijk
+31 13 594 23 90
info@securedbyweb.nl

KvK:  18008732
BTW nr.  NL0011.77.874.B.01