Camera-installaties in Veldhoven

mei 2019

Op dit moment zijn wij bezig om een locatie van een klant te voorzien van onze camera-installaties. Op de foto’s kan je zien dat we middels masten alles aan het installeren zijn. Dit komt omdat de klant niet fysiek aanwezig is op deze locatie, maar wel zijn apparatuur c.q. materialen bewaakt wil hebben. Dit ligt namelijk op een afgelegen terrein vlakbij een openbare weg. De klant wil graag de mogelijkheid hebben om op afstand te zien wat er gebeurd op zijn terrein, maar ook signalen ontvangen mits er ongewenste gasten het terrein willen betreden. Indien nodig kan er middels de speakers vriendelijk verzocht worden om het terrein te verlaten. We hebben voor dit projectgebruik gemaakt van de (thermische) camera’s van Axis en onze software geconfigureerd, zodat het mogelijk is om beweging te detecteren op het terrein en het juiste alarm af te geven aan de juiste persoon.

Mocht je vragen hebben over ons projectin Veldhoven, neem dan gerust contact met ons op via 013-5942390 of info@securedbyweb.nl

Contact

Schijfstraat 23
5061 KA  Oisterwijk
+31 13 594 23 90
info@securedbyweb.nl

KvK:  18008732
BTW nr.  NL0011.77.874.B.01